1. Home
  2.  » 
  3. Vrijwilligersvacature
  4.  » Vrijwilliger om te koken

Vrijwilliger om te koken

vrijdag 15 april 2022 | Vrijwilligersvacature

(Groningen stad)

Vind jij het leuk om een gezonde en lekkere maaltijd te koken? Dan zoeken we jou. Samen met de bewoners van ’t Roer en een begeleider wordt er op dinsdag en zaterdag gekookt. Om als kook-vrijwilliger aan de slag te gaan moet je goed kunnen samenwerken, rust en geduld hebben en bezitten over een gezonde dosis humor.

Wanneer?

Iedere dinsdag en zaterdag (of in overleg)

Locatie

’t Roer’, Lewenborg, Groningen

Contactpersoon

sytske.curredokter@dezijlen.nl

Gezellige vrijwilliger gezocht

Gezellige vrijwilliger gezocht

(Grootegast) De bewoners van Parklaan in Grootegast willen graag leuke activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan dagjes weg, zwemmen of spelletjes doen. Wanneer In de weekenden en in de avonden (in...