1. Home
  2.  » 
  3. Vrijwilligersvacature
  4.  » (Taxi) chauffeur

(Taxi) chauffeur

dinsdag 29 november 2022 | Vrijwilligersvacature

(Groningen/Tolbert) We zijn op zoek naar een vrijwilliger die eens per week mensen met een beperking wil brengen en halen van de stad Groningen naar de manege in Tolbert. We zoeken dus iemand in bezit van rijbewijs B die in een taxibusje wil en kan rijden. De bus is aanwezig. U volgt een opleiding voor rolstoelvervoer. Op de woensdagen rijdt u 3 à 4 keer heen en weer. Per rit worden 3 of 4 cliënten vervoerd. Voor cliënten die hulp nodig hebben, gaat er een begeleider mee.

Wanneer?

Elke woensdag (behalve in de schoolvakanties)

Locatie

Van Ilmarinen (wijk Vinkhuizen, stad Groningen) naar Tolbert (manege) en terug.

Contactpersoon

Annelies Blom annelies.blom@dezijlen.nl

 

[De personen op de foto zijn ter illustratie gekozen en niet degene waarvoor een vrijwilliger wordt gezocht]
Vrijwilliger om te fietsen

Vrijwilliger om te fietsen

(Tolbert) We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om te fietsen samen met een man met een verstandelijke beperking in de omgeving van Tolbert. Hij is 78 jaar vriendelijk gezellig en nog fit en...

Zwemvrijwilliger

Zwemvrijwilliger

(Leek) Vind jij het leuk om met enige regelmaat in het zwembad te zijn? Dan komen we graag met jou in contact! We zoeken een vrijwilliger die mensen met een meervoudige beperking wil ondersteunen...

Vrijwilliger om te zwemmen

Vrijwilliger om te zwemmen

(Leek) Vind jij het leuk om met enige regelmaat in het zwembad te zijn? Dan komen we graag met jou in contact! Voor een rolstoelgebonden vrouw met een verstandelijke beperking in Leek zijn we opzoek...