Hermanshoeve

De Hermanshoeve is een prachtige boerderij  in Marum en is rolstoeltoegankelijk. De Hermanshoeve is een samenwerkingsverband tussen De Zijlen en Stichting Philadelphia.  Overdag organiseert De Hermanshoeve dagbesteding tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Er zijn zowel binnenactiviteiten als buitenactiviteiten.

Binnenactiviteiten

Cliënten kunnen matten maken of borduren en breien. Houtbewerken, bakken en koken, vaak in opdracht. Opknappen van oude materialen voor het maken van betaalbare cadeautjes, het kan allemaal. De gemaakte spullen worden verkocht en zijn een groot succes.

Buitenactiviteiten

Een aantal keren per week gaan we naar een houtfabriek waar we afvalhout halen voor het maken van cadeautjes. We hebben een cleanteam: met hesjes aan ontdoen we de speeltuintjes in Marum van zwerfvuil. In onze enthousiasme nemen we onderweg ook van alles aan afval mee. We krijgen veel positieve reacties van mensen onderweg.

Voor de woonvormen Marum en de Hermanshoeve doen we boodschappen. Twee keer in de week maken we de kleedkamers van de plaatselijke voetbalvereniging schoon.

Kortom, dagbesteding Hermanshoeve is een plek vol mogelijkheden met een goede werksfeer. We doen volop mee aan de maatschappelijke participatie.

Hermanshoeve

Cohnsheem 4
9363 KK  Marum

Telefoon (0594) 643 301
E-mail: DagactiviteitenHermanshoeve@dezijlen.nl