1. Home
  2.  » 
  3. Informatie voor medewerkers
  4.  » Update maatregelen n.a.v. toespraak premier Rutte

Update maatregelen n.a.v. toespraak premier Rutte

dinsdag 15 december 2020 | Informatie voor medewerkers, Informatie voor ouders en anderen, Nieuws

Premier Rutte heeft op maandag 14 december een lock-down voor Nederland aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. De extra maatregelen gelden de komende vijf weken, tot 19 januari 2021. Een overzicht van de maatregelen is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Uitgangspunt voor de gehandicaptenzorg is dat de continuïteit van de zorg en dagbesteding gehandhaafd blijft (zoals het nu is). Ook blijven vooralsnog de kdc’s open, we verwachten hierover de komende dagen nog nadere informatie.

Bezoekregeling ongewijzigd
Ook de bezoekregeling blijft ongewijzigd: per cliënt zijn maximaal twee bezoekers per keer welkom. Dit hoeven niet persé dezelfde personen te zijn (maak hier met elkaar goede afspraken over). Ook blijft gelden dat van tevoren een afspraak voor bezoek wordt gemaakt, de hygiënemaatregelen worden gevolgd, 1,5 meter afstand wordt gehouden en een mondkapje wordt gedragen. Mondkapjes zijn beschikbaar op de locatie. Blijf bij klachten thuis en laat u testen.

Voor de kerstdagen blijft gelden dat er maximaal 2 personen bij een cliënt op bezoek mogen.

 

 

Alles is Wonderland in première

Alles is Wonderland in première

Op 29 maart 2024 gaat 'Alles is Wonderland' in première. Het is een inclusieve film over anders kijken. Een aantal cliënten van De Zijlen is te zien in de film. Alles is Wonderland is gemaakt voor...