Wie zijn wij

De Zijlen geeft kleur aan het leven! Dat is het motto van De Zijlen. Wij vinden dat alle mensen, met of zonder beperking, van betekenis zijn. Wonen en werken bij De Zijlen betekent kleur toevoegen aan jouw eigen leven en aan dat van anderen.

  1. Home
  2.  » Wie zijn wij

De organisatie

Lees hier over de missie en visie van De Zijlen, de raad van bestuur, de raad van toezicht of het ontstaan van De Zijlen. 

Expertorganisatie

De Zijlen is expert in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking met een complexe ondersteuningsvraag. We participeren in (wetenschappelijke) onderzoekslijnen en werken
samen in de keten. En delen kennis met onze  stakeholders.

Medezeggenschap

Bij De Zijlen is cliëntenmedezeggenschap op verschillende niveaus georganiseerd. Allereerst en essentieel is uiteraard de dialoog tussen cliënten, hun vertegenwoordigers en medewerkers.

Kwaliteit

De medewerkers van De Zijlen doen hun uiterste best om de zorg af te stemmen op de zorgvraag van de cliënt. Per locatie zijn kwaliteitsafspraken gemaakt.
Jaarlijks wordt een kwaliteitsrapport gemaakt.

Onvrede, zorgen of klachten

De Zijlen vindt het belangrijk dat de zorg voor en ondersteuning van cliënten naar tevredenheid verloopt. Medewerkers moeten met een goed gevoel hun werk kunnen doen. Maar… waar gewerkt wordt, kan wel eens iets mis gaan.