1. Home
  2.  » 
  3. Corona
  4.  » Vaccinatie medewerkers van start!

Vaccinatie medewerkers van start!

donderdag 18 februari 2021 | Corona, Informatie voor medewerkers, Nieuws

Er is groen licht voor onze medewerkers in de directe zorg om een vaccinatie-afspraak te maken. Vanaf dinsdag 16 februari zijn de uitnodigingsbrieven naar de medewerkers verzonden.

Wie krijgt een uitnodiging?
Alleen zorgmedewerkers die direct contact hebben met cliënten krijgen een uitnodiging.

Medewerkers tot 65 jaar ontvangen een uitnodiging voor vaccinatie met vaccin AstraZeneca. Medewerkers van 65 jaar en ouder ontvangen een uitnodiging voor vaccinatie met het Pfizer-vaccin. Wie welk vaccin krijgt is bepaald door de minister, hierop hebben we bij De Zijlen geen enkele invloed.

Uitzendkrachten en zzp’ers (medewerkers niet in dienst van De Zijlen) ontvangen ook een uitnodigingsbrief per post later deze week.

Medewerkers kunnen met de uitnodigingsbrief een afspraak maken voor vaccinatie bij de GGD. Dit gaat via het landelijk nummer 0800-1533.
Het callcenter is zeven dagen per week open van 08.00 tot 20.00 uur.

Ons advies is om zo snel mogelijk een afspraak te maken, omdat er nog steeds schaarste is qua aantal vaccins.

Alles is Wonderland in première

Alles is Wonderland in première

Op 29 maart 2024 gaat 'Alles is Wonderland' in première. Het is een inclusieve film over anders kijken. Een aantal cliënten van De Zijlen is te zien in de film. Alles is Wonderland is gemaakt voor...

Eerste geslaagden certificatenroute

Eerste geslaagden certificatenroute

Gefeliciteerd! In januari 2024 hebben Nachella en Ilse als eerste leerlingen bij De Zijlen hun certificaten ontvangen voor de verkorte route. In september 2023 zijn ze gestart met de...