1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Michèle Garnier treedt toe als nieuw lid raad van toezicht De Zijlen

Michèle Garnier treedt toe als nieuw lid raad van toezicht De Zijlen

vrijdag 11 maart 2022 | Nieuws

Per 1 maart 2022 is Michèle Garnier benoemd als lid raad van toezicht bij De Zijlen. Zij volgt mevrouw Magda Berndsen op, die vanwege het aflopen van haar tweede zittingstermijn per dezelfde datum is afgetreden.

Mw. Garnier is in het dagelijks leven werkzaam als Dean van de Academie voor Sociale Studies bij de Hanzehogeschool Groningen. Zij beschikt over zowel ervaring in het domein van zorg en welzijn, als het onderwijs. Met haar komst wordt de raad van toezicht verrijkt met expertise op het gebied van onderwijs, recht en jeugd. “Wij zijn verheugd dat we met haar achtergrond erin geslaagd zijn om een mooie mix aan diverse expertisevelden binnen de raad van De Zijlen te krijgen”, aldus voorzitter raad van toezicht Henk Bakker.

Michele Garnier “Ik vind het een eer en een mooie opdracht om zitting te nemen in de raad van toezicht van De Zijlen. In mijn loopbaan staat een inclusieve samenleving en gezond opgroeien centraal. Nu zet ik mijn ervaringen graag in om als toezichthouder bij te dragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking.”

 

Alles is Wonderland in première

Alles is Wonderland in première

Op 29 maart 2024 gaat 'Alles is Wonderland' in première. Het is een inclusieve film over anders kijken. Een aantal cliënten van De Zijlen is te zien in de film. Alles is Wonderland is gemaakt voor...