1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Beveiligingsincident Carenzorgt

Beveiligingsincident Carenzorgt

donderdag 27 oktober 2022 | Nieuws

Nedap, leverancier van Carenzorgt, is getroffen door een beveiligingsincident in het systeem. Hierdoor zijn dossiers van verschillende zorgaanbieders ongeoorloofd ingezien. Helaas waren daar ook cliëntendossiers van De Zijlen bij. We hechten veel waarde aan privacy. Daarom vinden wij het voor betrokkenen erg vervelend dat dit gebeurd is. Inmiddels is iedereen die binnen De Zijlen gebruik maakt van Carenzorgt op de hoogte gebracht van het incident. Verder hebben wij een melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Om welke documenten het gaat is helaas niet vast te stellen. Nedap weet alleen welke gebruikersaccounts van Caren er getroffen zijn en hoeveel documenten er zijn gedownload. De politie heeft het incident nog in onderzoek.

Heb je vragen over dit incident dan kun je contact zoeken met de hiervoor ingerichte helpdesk van De Zijlen, via 0594 – 850552 of via de mail: carenzorgt@dezijlen.nl
Voor verdere informatie verwijzen wij ook naar het persbericht van Nedap

Alles is Wonderland in première

Alles is Wonderland in première

Op 29 maart 2024 gaat 'Alles is Wonderland' in première. Het is een inclusieve film over anders kijken. Een aantal cliënten van De Zijlen is te zien in de film. Alles is Wonderland is gemaakt voor...