1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Kor de Groot nieuw lid raad van toezicht De Zijlen

Kor de Groot nieuw lid raad van toezicht De Zijlen

dinsdag 7 februari 2023 | Nieuws

Met ingang van 1 maart 2023 treedt Kor de Groot toe als lid raad van toezicht bij De Zijlen. Hij volgt daarmee Edwin Sinnema op, die vertrekt vanwege het aflopen van zijn tweede zittingstermijn. Kor de Groot is in het dagelijks leven directeur Shared Service Organisatie Noord bij het ministerie van OCW. “Met zijn kennis en ervaring in zowel Finance als ICT, hebben we een waardig opvolger gevonden. Zo blijft met hem de mix van competenties en personen in onze raad op sterkte”, aldus voorzitter van de raad van toezicht Henk Bakker.

Kor de Groot: “Ik kijk er naar uit om me in te zetten als toezichthouder bij De Zijlen. Als echte Noorderling en maatschappelijk betrokken voel ik mij verbonden met deze organisatie. De gehandicaptenzorg draag ik vanuit persoonlijke ervaringen een extra warm hart toe. Dat alles komt mooi samen in mijn nieuwe rol bij De Zijlen”.

 

Alles is Wonderland in première

Alles is Wonderland in première

Op 29 maart 2024 gaat 'Alles is Wonderland' in première. Het is een inclusieve film over anders kijken. Een aantal cliënten van De Zijlen is te zien in de film. Alles is Wonderland is gemaakt voor...