1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Kor de Groot nieuw lid raad van toezicht De Zijlen

Kor de Groot nieuw lid raad van toezicht De Zijlen

dinsdag 7 februari 2023 | Nieuws

Met ingang van 1 maart 2023 treedt Kor de Groot toe als lid raad van toezicht bij De Zijlen. Hij volgt daarmee Edwin Sinnema op, die vertrekt vanwege het aflopen van zijn tweede zittingstermijn. Kor de Groot is in het dagelijks leven directeur Shared Service Organisatie Noord bij het ministerie van OCW. “Met zijn kennis en ervaring in zowel Finance als ICT, hebben we een waardig opvolger gevonden. Zo blijft met hem de mix van competenties en personen in onze raad op sterkte”, aldus voorzitter van de raad van toezicht Henk Bakker.

Kor de Groot: “Ik kijk er naar uit om me in te zetten als toezichthouder bij De Zijlen. Als echte Noorderling en maatschappelijk betrokken voel ik mij verbonden met deze organisatie. De gehandicaptenzorg draag ik vanuit persoonlijke ervaringen een extra warm hart toe. Dat alles komt mooi samen in mijn nieuwe rol bij De Zijlen”.

 

Eerste geslaagden certificatenroute

Eerste geslaagden certificatenroute

Gefeliciteerd! In januari 2024 hebben Nachella en Ilse als eerste leerlingen bij De Zijlen hun certificaten ontvangen voor de verkorte route. In september 2023 zijn ze gestart met de...

Nieuw logo De Zijlen

Nieuw logo De Zijlen

Sinds donderdag 11 januari 2024 heeft De Zijlen een nieuw logo met bijpassende huisstijl. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in Sintmastee hebben bestuurder Eric Zwennis en voorzitter van de Cliëntenraad...

Lancering expertisenetwerk VG en verslaving

Lancering expertisenetwerk VG en verslaving

Op 16 oktober is het expertisenetwerk VG en Verslaving gelanceerd. Alliade, De Zijlen, Trajectum, Vanboeijen en VNN bundelen in het expertisenetwerk hun krachten en kennis over de complexe VG- en...