1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Ilmarinen ontvangt € 4000,- van het Bommen Berend terras

Ilmarinen ontvangt € 4000,- van het Bommen Berend terras

maandag 28 augustus 2023 | Nieuws

Op zaterdag 26 augustus heeft locatie Ilmarinen in Groningen (stad) een prachtige cheque ontvangen van € 4000,- Dit bedrag is bedoeld voor het onderhoud van de bus van Ilmarinen.

Nieuwe bus
Vlak voor de zomer heeft Ilmarinen een nieuwe bus kunnen aanschaffen. Dankzij de inzet en hulp van vele ouders, het Sinnigenfonds, de Rotaryclub en een aantal medewerkers van Ilmarinen is het gelukt voldoende geld bij elkaar te sparen. Door deze bus is het mogelijk dat de bewoners van Ilmarinen er op uit kunnen, bijvoorbeeld naar het zwembad of uitjes in vakanties. Bij Ilmarinen wonen mensen met een (meervoudige) verstandelijke beperking.

Bommen Berend terras
Sinds een aantal jaar organiseren de zes Rotary clubs en de twee Rotaract clubs uit Groningen tijdens Bommen Berend een prachtig muziek terras: Het Bommen Berend Terras. De opbrengsten van het terras en van de sponsoren is verdeeld over 4 goede doelen, waarvan Ilmarinen er een is.

Wij zijn het Bommen Berend terras ontzettend dankbaar en kijken er enorm naar uit om mooie ritjes te maken!

 

Lancering expertisenetwerk VG en verslaving

Lancering expertisenetwerk VG en verslaving

Op 16 oktober is het expertisenetwerk VG en Verslaving gelanceerd. Alliade, De Zijlen, Trajectum, Vanboeijen en VNN bundelen in het expertisenetwerk hun krachten en kennis over de complexe VG- en...

Bijna 50 jaar bij De Zijlen

Bijna 50 jaar bij De Zijlen

Na een dienstverband van 49,5 jaar heeft Gea Lukens onlangs afscheid genomen van De Zijlen. In die jaren veranderde er veel in haar werk, maar haar hart voor de cliënt is en zal altijd blijven...