1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Nieuw logo De Zijlen

Nieuw logo De Zijlen

vrijdag 12 januari 2024 | Nieuws

Sinds donderdag 11 januari 2024 heeft De Zijlen een nieuw logo met bijpassende huisstijl.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie in Sintmastee hebben bestuurder Eric Zwennis en voorzitter van de Cliëntenraad Ina Perdok het nieuwe logo samen onthuld.

Ina blikte terug op de huisstijl met daarin een balkje met foto’s, waarvan eentje die van haar is. Ze is blij dat er nu een fris nieuw logo is, want “deze foto is al van 35 jaar geleden, zo jong ben ik niet meer!”

Zie elkaar.

De Zijlen is dé plek met expertise en ervaring voor mensen met een verstandelijke beperking in Noord-Nederland. Wij zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd of complexiteit. We zijn oprecht geïnteresseerd in, en nieuwsgierig naar een ander. We staan open voor samenwerkingen en zoeken deze actief op. Zo weten we wat er speelt en bieden we de beste ondersteuning aan cliënten, onder steeds veranderende omstandigheden. Wij zien geen beperkingen; wij zien mogelijkheden. Daarin staat altijd de mens centraal en blijven we elkaar zien. Dat is waar we voor gaan, daar krijgen we energie van en daar dagen wij anderen ook in uit om hetzelfde te doen.

Alles is Wonderland in première

Alles is Wonderland in première

Op 29 maart 2024 gaat 'Alles is Wonderland' in première. Het is een inclusieve film over anders kijken. Een aantal cliënten van De Zijlen is te zien in de film. Alles is Wonderland is gemaakt voor...