Diemerzicht

Locatie Diemerzicht bestaat uit 6 appartementen en 6 studio’s. De locatie ligt in het centrum van Musselkanaal met de supermarkt op hele korte loopafstand. Ook voorzieningen zoals de kapper, pinautomaat en bushalte zijn op loopafstand.

 

Appartementen

Een appartement bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Een studio bestaat uit een zit-slaapkamer met keukenblok en een badkamer met toilet. De locatie ligt in het centrum van Musselkanaal met verschillende winkels en het openbaar vervoer op korte loopafstand. Op de locatie zijn verschillende vormen van zorg mogelijk variërend van ondersteunende begeleiding tot intensieve zorg. Er is een gezamenlijke huiskamer waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten. De leeftijd van de cliënten varieert van begin dertig tot zeventig jaar. De appartementen zijn levensbestendig; cliënten kunnen hier blijven wonen ook als ze meer zorg nodig zijn. 

Werk en vrije tijd

Overdag gaan de cliënten naar hun werk of dagbesteding. Er zijn cliënten die op de woonlocatie in de huiskamer aansluiten bij de dagbesteding. Andere cliënten gaan naar de dagbesteding op een andere locatie. Cliënten proberen zoveel mogelijk actief deel te nemen aan het sociale leven in Musselkanaal. Zo zijn cliënten lid van een plaatselijke vereniging in de omgeving. Op de woonlocatie zijn vrijwilligers actief bij het ondersteunen van activiteiten. 

Nachtzorg

‘s Nachts is de slaapdienst aanwezig.

Diemerzicht

Willem Diemerstraat 15
9581 AG Musselkanaal

Telefoon (0599) 822 500
E-mail: diemerzicht@dezijlen.nl