Diplomaroute

Samen met een aantal opleidingsinstanties bieden we een BBL-traject aan, waarbij je werken en leren bij De Zijlen combineert. Weten wat het inhoudt? Hier lees je meer.

Wat houdt de opleiding in?

Je wordt opgeleid voor de mbo opleiding Maatschappelijke Zorg en ontvangt een diploma bij positief afronden van je studie. Je kunt op meerdere momenten per jaar instromen, je start zodra er een werk-leerplek beschikbaar komt op één van onze locaties én er voldoende studenten zijn. Je volgt de opleiding met medestudenten van andere organisaties die ook in de gehandicaptenzorg werken zijn.

Tijdens je opleiding

Tijdens de opleiding werk je op een vooraf vastgestelde locatie. Op deze locatie word je begeleid door een werkbegeleider. Je werkt volledige mee in het team en zult naarmate je verder in je opleiding komt, ook meer verantwoordelijkheden krijgen.

Baangarantie na behalen diploma

Na het behalen van je diploma bieden we je een vaste baan.

Wat kun je verwachten van ons?

Arbeidsvoorwaarden:
• Een werk-leerovereenkomst voor de duur van de opleiding (maximaal 3 jaar)
• Een contract voor 28 uur per week (20 uur werken, 8 uur studie);
• Tijdens de opleiding word je ingeschaald als leerling in FWG 30 van de cao Gehandicaptenzorg
• Na diplomeren stroom je door naar de functie van begeleider wonen in FWG 35
• Je kunt je dan eventueel verder ontwikkelen richting begeleider wonen MVG of persoonlijk begeleider.

! Let op: na aanmelding volgt nog wel een sollicitatieprocedure, waarbij we samen met jou kijken naar de beste match.

Hoe kun je je aanmelden?

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Leuk! Dan kun je een open sollicitatie versturen via dit formulier. Geef dan bij je motivatie aan dat het gaat om een open sollicitatie voor een werken en leren traject.  Voeg zowel een motivatiebrief als je CV bij.

Meer informatie

Heb je nog vragen over het werken en leren bij De Zijlen? Onze adviseurs leren & ontwikkelen vertellen je graag over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar: leren@dezijlen.nl of bel met Fetsje Laansma (06-22936055) of Anne-Marie Platje (06-53926511).

Lees hier meer over de certificatenroute.