Sintmastee

Sintmastee is een multifunctioneel centrum. Zorg en ontmoeting staan hier centraal. Cliënten van De Zijlen gaan naar Sintmastee voor hun dagbesteding en naar de medische dienst van De Zijlen.

Ook wordt de ontmoeting tussen bewoners van de wijk Sintmaheerdt en cliënten op vele denkbare manieren gestimuleerd. Zij ontmoeten elkaar in het café of op het terras, maar ook tijdens de activiteiten die hier georganiseerd worden.

Groepen en activiteiten

W&D heeft 4 groepen met elk een eigen karakter:

  • Productie
  • Creatief/Kunst
  • Op Klus
  • Kalm aan

Ook is er een snoezelruimte en een tuinruimte met een vaste schommel. Er is is aandacht voor een juiste balans tussen werk en rust.  

 W&D Sintmastee laat zien dat je met cliënten van ieder niveau een rol van betekenis voor een ander of de maatschappij kunt hebben. Betekenisvol werk waarmee cliënten in aanraking komen met anderen, of eigenlijk andersom; inwoners met buurtgenoten met een beperking. Daarom werken we samen met basisschool De Regenboogschool, restaurant Vicini en zijn we inzamelpunt voor de doppenactie van KNGF Geleidehonden en inzamelpunt voor Stichting Babyspullen.

Sintmastee

Spant 1
9356 EA Tolbert

Telefoon (0594) 850 369