Van Panhuys

Deze woonlocatie staat vlak bij het centrum van Leek. De locatie bestaat uit een gebouw waarin 12 studio’s zijn gevestigd met aanliggend een 16-tal appartementen. De locatie biedt 24-uurszorg aan 28 cliënten van jongvolwassen tot senioren. Het ontwikkelingsniveau varieert van licht tot matig verstandelijk beperkt met bijkomende problematiek waardoor de zorgvragen zeer divers zijn (o.a. ondersteuning bij ADL en de individuele beantwoording van de zorgvraag). 

De cliënten met een eigen studio en hebben een gezamenlijke woonkamer. De cliënten met een eigen appartement kunnen in het hoofdgebouw gebruik maken van een gezamenlijke ontmoetingsruimte. De begeleiders kunnen hierbij goed aansluiten bij de behoefte van de cliënt.  

Onze cliënten maken gebruik van faciliteiten in het dorp: een bezoek aan de kapper, kleding kopen, uitstapjes, sportfaciliteiten en deelnemen aan verenigingen. Participatie en integratie staat, voor zover mogelijk, hoog in het vaandel. Waar mogelijk zelfstandig, waar nodig met begeleiding.

Van Panhuys

Van Panhuyslaan 50
9351 CJ Leek

Telefoon (0594) 850 030
E-mail: vanpanhuys@dezijlen.nl