1. Home
  2.  » 
  3. Werken bij De Zijlen
  4.  » Stage

Stage

Zoek je een leuke en leerzame stageplaats in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Neem dan eens contact op met De Zijlen. Bij ons ben je van harte welkom om je te verdiepen in de praktijk. Wij hebben ongeveer honderd gevarieerde stageplaatsen. Op de ene plek ligt het accent op begeleiding in een woon- of werksituatie. Op de andere plek ligt het accent meer op verzorging.

Wat bieden wij?

Tijdens je stage kun je rekenen op deskundige begeleiding. Je werkbegeleider ondersteunt je bij opdrachten en het ontwikkelen van een beroepshouding. Je ontvangt een stagevergoeding, zoals vastgesteld in de CAO Gehandicaptenzorg.

Wat vragen wij van jou?

Wanneer je bij ons stage komt lopen vinden we een aantal zaken altijd belangrijk. Zo staan veiligheid, respect en betrouwbaarheid centraal bij alles wat we doen. Verder vinden we het belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan. Bovendien verwachten we dat je kritisch naar jezelf en anderen kunt kijken, zelfstandigheid, geduld en flexibiliteit. Onregelmatige werktijden kunnen onderdeel zijn van je stage.

De meeste stageplaatsen zijn geschikt voor studenten die een opleiding binnen Zorg & Welzijn volgen op niveau 2 tot en met 5. Wil je stage lopen, dan is het noodzakelijk om hepatitis B gevaccineerd te zijn, dit regel je zelf. Ook ben je om een VOG in te leveren, hiervoor krijg je instructies vanuit De Zijlen.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over stages bij De Zijlen kun je contact opnemen met de stagecoördinator van De Zijlen, tel. 0594-850424. Of je kunt een mail sturen naar stage@dezijlen.nl  Op onze website vind je alle informatie over onze organisatie en de verschillende locaties. Kijk ook eens naar de echte verhalen van onze medewerkers en ontdek zo meer over werken bij De Zijlen.

Solliciteren

Klik op een van de openstaande periode(s) om te solliciteren: