1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Eerste geslaagden certificatenroute

Eerste geslaagden certificatenroute

vrijdag 9 februari 2024 | Nieuws

Gefeliciteerd!
In januari 2024 hebben Nachella en Ilse als eerste leerlingen bij De Zijlen hun certificaten ontvangen voor de verkorte route.

In september 2023 zijn ze gestart met de certificaatroute en in december hebben ze de laatste lesdagen gehad. Een kort en krachtig traject met als beloning twee certificaten.

De certificaatroute is een verkorte route voor zij-instromers die al een aanpalende opleiding hebben afgerond. Afhankelijk van de vooropleiding kunnen zij -instromers met het behalen van één of twee certificaten bekwaam worden voor de functie (persoonlijk) begeleider. In september hopen we weer te starten met nieuwe kandidaten.

Lees hier meer over de certificatenroute. 

Nieuw logo De Zijlen

Nieuw logo De Zijlen

Sinds donderdag 11 januari 2024 heeft De Zijlen een nieuw logo met bijpassende huisstijl. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in Sintmastee hebben bestuurder Eric Zwennis en voorzitter van de Cliëntenraad...

Lancering expertisenetwerk VG en verslaving

Lancering expertisenetwerk VG en verslaving

Op 16 oktober is het expertisenetwerk VG en Verslaving gelanceerd. Alliade, De Zijlen, Trajectum, Vanboeijen en VNN bundelen in het expertisenetwerk hun krachten en kennis over de complexe VG- en...