Fraamborg

In het rustige dorp Middelstum staat Fraamborg. Middelstum heeft een mooi centrum met een supermarkt, een bakker, drogist, kleding winkel en een kringloopwinkel. In Middelstum heerst een ‘ons kent ons cultuur’, iedereen kent elkaar.

10 bewoners hebben een eigen appartement binnen Fraamborg. Het gebouw heeft twee lagen, boven wonen 5 mensen en er is een ruimte voor kantoor en de slaapdienst. Beneden wonen ook 5 bewoners en er is een huiskamer. Bewoners die behoefte hebben aan activiteiten en contact, kunnen aansluiten in de huiskamer. De huiskamer is op bepaalde tijden gesloten. Bewoners krijgen dan de ruimte om 1 op 1 activiteit te doen of om na een drukke werkdag tot rust te komen. 

Werk en vrije tijd

Bewoners van Fraamborg werken overdag. Dit doen ze binnen de dagbesteding die wordt aangeboden door De Zijlen of elders in Middelstum. Overdag is een begeleider aanwezig voor bewoners die (tijdelijk) niet meer kunnen werken. Vrijetijdsbesteding bestaat onder anderen uit; zwemmen, computerclub, bingo, tafeltennis en sjoelen. 

Nachtzorg

’s Nachts is de slaapdienst aanwezig.

Fraamborg

Plataanlaan 4
9991 ED Middelstum

Telefoon (0595) 551 880
E-mail:  Fraamborg@dezijlen.nl