Zandumerweg

Woonlocatie Zandumerweg is een volledig verbouwde boerderij en staat op een mooie plek in het dorp Niekerk (gemeente Westerkwartier). Hier wonen 25 cliënten met een verstandelijke beperking in hun eigen studio of appartement.  Elk appartement is voorzien van een woonkamer, eigen sanitair, een aparte slaapkamer en keuken. In de boerderij zijn appartementen en studio’s en er zijn meerdere huiskamers.

Ondersteuning

Over het algemeen hebben cliënten van de Zandumerweg een intensieve zorgvraag. Er zijn clienten met moeilijk verstaanbaar gedrag en er wonen cliënten met een auditieve beperking.

Er werken ongeveer 50 medewerkers in diverse, vaste teams waarbij de onderlinge samenwerking belangrijk is. We streven met elkaar naar een goed leven voor al onze cliënten, hierbij gebruiken wij het LACCS-programma als uitgangspunt.

Dagbesteding

We bieden integrale (belevingsgerichte) dagbesteding aan in de multifunctionele ruimte van de locatie. Daarnaast hebben we een werkplek bij VV Niekerk. Waar mogelijk zoeken we de samenwerking met het dorp op. Dit is zeer belangrijk en waardevol.

Zandumerweg

Zandumerweg 9A
9822 AK Niekerk

Telefoon (0594) 850 050
E-mail: zandumerweg@dezijlen.nl